DEC Modena: olasz minőség 70 éve

Már a kezdeti években kialakult a ma is ismert cégprofil, mégpedig az elektromos vontatójárművek és padlósúroló és szárító gépek gyártása és forgalmazása. Az elmúlt 50 év alatt ezen termékeket mind ergonómia, mind technológia terén tökéletesre fejlesztették. Az európai disztribútor hálózat tagjai a magas szakmai támogatás és az azonnali reakció időnek köszönhetően hitelesen ajánlhatják a DEC termékeket a vásárlók számára.

A DEC összetartó csapata a mai napig azon dolgozik, hogy a vásárlók igényeinek megfelelő termékekkel lássák el a piacot, ezért fontos számukra a személyes kapcsolat a viszonteladókkal, akik továbbítják a vásárlók kérdéseit és észrevételeit feléjük.

A DEC egy autentikus olasz cég, mely már 70 éve megbízható minőséget és szolgáltatást nyújt Olaszországban és mára már egész Európában. A cég eredetileg szállítószalagok gyártásával indult, majd hamarosan áttértek a targoncák gyártására. A DEC a modenai “Motor Valley” elnevezésű ipartelepen működik.

A DEC immár harmadik generációja sikeresen gyárt gépeket és járműveket, amelyek cégek intralogisztikáját támogatják. Az üzletet 1946-ban hozták létre és szállítószalag gyártással foglalkoztak. Ezt követte 1971 -ben a DECA létrehozása, amely targoncákat gyártott a Hyster-Yale számára. Később következett a DEC spa, amely súroló-szárítógépeket és elektromos vontatókat gyártott, melyeket elismeréssel használnak az európai partnerek.

Ajánlatkérés