DEC alkatrészek pótlása

Preciz megoldások egy helyről

Alkatrész ellátás 48 órán belül

A DEC Modena minden partnerének garantálja az azonnali alkatrész pótlást. A gyors és hatékony ügymenet egy alkatrész kódolási technikának köszönhető, amely alapján könnyedén azonosíthatóak a meghibásodott elemek. A forgalomban lévő súrológépek alkatrészei 48 óra leforgása alatt kerülhetnek a megrendelő birtokába, hogy megteremtsék a lehetőséget a folyamatos munkához.

A DEC 40 éves tapasztalatai olyan technológiai fejlesztéseket eredményezett, hogy a takarítógépei rendkívül jól teljesítenek, a meghibásodások száma elenyésző. Mégis, ha szervizre, vagy alkatrészre lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

Szerviz

Egy cég életében rendkívül kellemetlen pillanatokat okozhat, ha a munkaeszköz rosszul működik, vagy leáll. A Pagát Gold vállalja a DEC Modena ipari takarítógépek szervizelését. Kérjen ajánlatot cégünktől, nevezze meg pontosan a meghibásodást és szerviztechnikus kollégánk a lehető leggyorsabban feltárja a probléma okát. A folyamatot felgyorsíthatja, ha pontos leírást ad meg a meghibásodásról,  a meghibásodott alkatrész nevéről és a gép típusáról vagy fényképet készít számunkra.

súrológép lízing

Kérje ajánlatunkat!